21 Ιουλ 2016

Συλλυπητήρια για Νίκο Δούση - Ρασσιά

Η μαρουσιώτικη γη υποδέχεται σήμερα ένα από τα πιο αξιόλογα τέκνα της: τον άνθρωπο, γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Δούση – Ρασσιά.
Ο Νίκος, με τον οποίο είχα την τύχη να συμπορευτώ μαζί του στις εκλογές του 2006, με το συνδυασμό του Πάνου Αλεξανδρή, ήταν γόνος ιστορικής μαρουσιώτικης οικογένειας και δίκαια έχαιρε επί σειρά ετών της εμπιστοσύνης των δημοτών της πόλης μας, τόσο επί διοικήσεως Π. Τζανίκου, όσο και επί διοικήσεως Γ. Πατούλη.
Ως άνθρωπος, υπήρξε πάντα καταδεκτικός, ευγενής και φιλικός. Ως γιατρός τίμησε το λειτούργημά του στην πράξη, συμμετέχοντας σε σημαντικές ανθρωπιστικές αποστολές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και με τη διεθνή ανθρωπιστική του δράση και βρέθηκε δίπλα  σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη, είτε βρίσκονταν σε εμπόλεμα κράτη, είτε σε  κατεστραμμένες από φυσικά φαινόμενα περιοχές, είτε σε προσφυγικά στρατόπεδα και από αυτή την άποψη η προσφορά του ήταν τεράστια και θα τιμά τη μνήμη του, αλλά και την πόλη μας.
Εγώ προσωπικά, αλλά και τα μέλη του συνδυασμού «Μαρούσι, η πόλη μας» εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας στη σύζυγό του Έρικα και στις κόρες του Δήμητρα και Λουκία.