7 Μαΐ 2016

Η άλλη χρήση των ποδηλατόδρομων

Ο συνδυασμός μας έχει τονίσει πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν είναι αντίθετος στο να εκτελούνται έργα στο Μαρούσι, αρκεί αυτά να είναι ανταποδοτικά και χρήσιμα στο δημότη και να μπορούν να συντηρηθούν στη συνέχεια. 
Έχουμε δε τονίσει πολλές φορές επίσης ότι, ειδικότερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα μας από οικονομική άποψη, δεν χρειάζονται "έργα βιτρίνας". 
Δυστυχώς, οι απόψεις μας δεν εισακούονται από τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, που συνεχίζει να σπαταλά το χρήμα του δημότη, ή και το χρήμα που παίρνει (όποτε το παίρνει) από την Περιφέρεια.
Ένα από τα σπάταλα έργα της διοίκησης Πατούλη είναι και οι περίφημοι ποδηλατόδρομοι των 700- 800 μέτρων που κατασκευάζει περιστασιακά και στους οποίους σπάνια βλέπει κανείς κάποιο ποδηλάτη (ή δεν βλέπει καθόλου ποδηλάτες). 
Απόδειξη η φωτογραφία που τράβηξε φίλος του συνδυασμού μας, στην οποία φαίνεται η πραγματική χρήση ενός ποδηλατόδρομου της πόλης μας (ως πάρκινγκ), ξέχωρα από το γεγονός ότι ο οδηγός έχει παρκάρει και μπροστά στη στάση της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Τίθεται και άλλο ένα ερώτημα: Η νεοσυσταθείσα Δημοτική Ιδιωτική Αστυνομία έχει αρμοδιότητα επί του θέματος;