3 Δεκ 2015

Για την Αμαρυσίας Αρτέμιδος

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 1/12/15, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ κ. Κώστας Βλάχος, αναφέρθηκε στο θέμα της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, της οποίας το πλάτος πρόσφατα περιορίσθηκε επικίνδυνα, προκειμένου να κατασκευαστεί ποδηλατόδρομος.
Ο κ. Βλάχος, ανέφερε ότι «η βασική παράμετρος για την υλοποίηση  του έργου κατασκευής  ποδηλατόδρομου στο συγκεκριμένο δρόμο, ήταν η μονοδρόμηση τμήματος της οδού και συγκεκριμένα  από την οδό Βρισηίδος προς και μέχρι την οδό Πιτταρά, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα παρότι το έργο φθάνει στην ολοκλήρωσή του, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω στενότητας του δρόμου (διέλευση βαρέων οχημάτων και λεωφορείων σε κοντινή απόσταση από σχολείο), γεγονός που απασχόλησε και τον αθηναϊκό τύπο με  που το ανέδειξε σε πανελλαδική κλίμακα».
Ο κ. Βλάχος έθεσε το ερώτημα, γιατί δεν έγινε η μονοδρόμηση και επιπλέον έθεσε και θεσμικό ζήτημα, ρωτώντας για ποιο λόγο δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Θέλουμε να είμαστε θετικοί σε έργα αναβάθμισης των γειτονιών του Αμαρουσίου», είπε ο κ. Βλάχος κλείνοντας την ερώτησή του, «αλλά η εμπιστοσύνη μας κλονίζεται απέναντι στη διοίκηση λόγω αδυναμίας-αδιαφορίας στην υλοποίηση των έργων, με αποτέλεσμα αντί να βελτιώνονται οι γειτονιές να επιβαρύνονται με αστοχίες».
Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού